Woningtypes in Esserdael | Harener Holt

Zeven statige gezinswoningen

Hier voeren rust en ruimte de boventoon

Vanaf de Hemmenlaan rijdt u via de groene bomenlaan naar de meest noordwestelijk gelegen groene kamer, waar u de zeven statige gezinswoningen vindt. Dit deel van Esserdael is afzonderlijk van de overige groene kamers ontsloten, wat bepalend is voor de identiteit van dit groene woonhof. Hier woont u in een rustig besloten woonmilieu, georiënteerd op het groene middengebied. Aan de achterzijde van de kavels vindt u genoeg parkeerruimte, waarmee wordt voorkomen dat auto’s het beeld van de groene hof gaan domineren. De architectonische details ademen hier duidelijk de sfeer van de jaren dertig. De horizontale belijningen en de dwarskappen op de eindwoningen zijn kenmerkend voor deze stijl. Een diepe luifel boven uw nieuwe voordeur maakt het plaatje compleet en biedt een prettige beschutting. Met een woonoppervlakte van ca. 162 m2 tot ca. 185 m2 (gebruiksoppervlak) biedt deze statige gezinswoning u een zee van ruimte. De afwijkende positie van de trap zorgt voor een scala aan indelingsmogelijkheden, zodat u uw eigen stempel op de woning kunt drukken. De riante kavel is bovendien voorzien van een externe berging en ruimte voor twee parkeerplaatsen.

Bekijk type tussenwoning Bekijk type hoekwoning

Brede royale geschakelde villa's

De witte accenten geven de woning de allure die hier past

Aan de meanderende weg in het bestaande groen liggen twaalf brede en twee diepe royaal geschakelde villa’s. De weg, met entrees aan de Hemmenlaan en de Kerklaan, wordt begeleid door in breedte wisselende groene bermen. Deze dragen bij aan de groenbeleving. De kavels worden van de openbare ruimte afgescheiden door middel van groene hagen. De twaalf brede royale geschakelde villa’s kenmerken zich door de karakteristieke kap en de forse overstekken. Het geschakelde deel is hoger opgetrokken. De symmetrie wordt doorbroken met de doorgezette luifel van de rechter woning en de verschillende schoorstenen. Het mooie karakteristieke metselwerk en de witte accenten geven de villa’s de allure die hier past. Deze woningen onderscheidt zich qua architectuur en indeling. Met een woonoppervlakte van ca. 188 m2 (gebuiksoppervlak) zijn de brede geschakelde villa’s met recht royaal te noemen. De woning biedt u vooral op de begane grond veel indelingsvrijheid. Doordat de woning zo breed is, profiteert u optimaal van de natuurlijke lichtinval. De mooie kavels zijn tevens voorzien van een losstaande externe stallingsruimte en er is ruimte voor twee parkeerplaatsen.

Bekijke brede royale geschakelde villa's

Diepe royale geschakelde villa's

Een 'classic beauty' om van te dromen

Ook de twee diepe royale geschakelde villa’s zijn ontworpen in jaren dertig stijl met kenmerkende horizontale lijnen, bijzondere details in het metselwerk, grote overstekken, sfeervolle luifels en klassieke roeden in het glas. Op de forse kap, die u binnen veel extra ruimte biedt, staan fraaie gemetselde schoorstenen. Met een woonoppervlakte van ca. 177 m2 tot ca. 181 m2 (gebruiksoppervlak) zijn deze diepe royale geschakelde villa’s uniek in plan Esserdael. De woning biedt u op de begane grond de mogelijkheid om zowel straatgericht als tuingericht te wonen. Op de riante kavels is ruimte voor twee parkeerplaatsen, zodat u de auto altijd op eigen erf kunt parkeren voor de aan de woning gekoppelde stallingsruimte.

Bekijk diepe royale geschakelde villa's

Houd mij op de hoogte

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rond het project Esserdael | Harener Holt

Ontwikkelaar

Geveke Bouw & Ontwikkeling

Verkoop & Inlichtingen

Schreuder
Makelaars

Boekholt nieuwbouw specialist