2/3 van Esserdael inmiddels definitief verkocht

25 september 2019

Esserdael is voortvarend van start gegaan. Bijna 70% is reeds verkocht. 
Wilt u nog kans maken op een woning in Esserdael? Lees snel verder en meldt u aan.

Na een warme start verkoop in de zomer is Esserdael bekoeld en is bijna 70% van de woingen inmiddels voorzien van een enthousiaste koper. De diepe 2/1 kap woningen zijn definitief vergeven. Er zijn nog een paar plekken te vergeven voor mensen die op zoek zijn naar een royale rijwoning of een zeer fraaie brede 2/1 kapwoning.

Rijwoningen van maar liefst 162 m2 (of meer) woonoppervlakte tref je niet zo vaak. Met het "woonhofje" voor de deur, de groene omgeving en goede parkeervoorzieningen op eigen terrein zijn het rijwoningen die alles in zich hebben. Vier kopers hebben inmiddels definitief gekocht, wordt u de volgende?

De brede 2/1 kapwoningen zijn geweldige woningen om te zien. Op de begane grond valt de zeer ruime leefruimte op die door de vele kopers inmiddels op verschillende manier wordt ingericht. Allerlei variabelen komen langs m.b.t. de indeling en positionering van bijvoorbeeld de woonkeuken. Mooi om te zien dat kopers echt hun eigen visie in de woning kunnen stoppen. Met de vijf kamers zien we dat de gezinnen prima terecht kunnen. Ruimten voor werkplekken worden ook vaak gerealiseerd. De helft van deze mooie woningen heeft een eigenaar gevonden waardoor er nog wat keuze voor nieuwe kandidaten is.

Alle kopers zijn blij met de keuze van de ontwikkelaar om alle woningen te voorzien van een aardwarmtepomp met koeling. Comfortabel wonen in zowel de winter als de zomer!

Wilt u ook graag in het groen, duurzaam, royaal tussen Haren en Groningen wonen? Maak een afspraak en wij kijken welke kavel voor u nog beschikbaar is.

Downloads


Download

Houd mij op de hoogte

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rond het project Esserdael | Harener Holt

Ontwikkelaar

Geveke Bouw & Ontwikkeling

Verkoop & Inlichtingen

Schreuder
Makelaars

Boekholt nieuwbouw specialist