Koopprijs

Van € 484.500 - € 489.500

Aantal woningen

2

Woonoppervlakte

185 m2
Type woonhuis
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
498 m2 tot 508 m2
Inhoud
670 m3

Omschrijving

STIJLVOL EN ROYAAL WONEN: ZEVEN STATIGE GEZINSWONINGEN
Vanaf de Hemmenlaan rijdt u via de groene bomenlaan naar de meest noordwestelijk gelegen groene kamer, waar u de zeven statige gezinswoningen vindt. Dit deel van Esserdael is afzonderlijk van de overige groene kamers ontsloten, wat bepalend is voor de identiteit van dit groene woonhof. Hier woont u in een rustig besloten woonmilieu, georiënteerd op het groene middengebied. Aan de achterzijde van de kavels vindt u genoeg parkeerruimte, waarmee wordt voorkomen dat auto’s het beeld van de groene hof gaan domineren.

De architectonische details ademen hier duidelijk de sfeer van de jaren dertig. De horizontale belijningen en de dwarskappen op de eindwoningen zijn kenmerkend voor deze stijl. Een diepe luifel boven uw nieuwe voordeur maakt het plaatje compleet en biedt een prettige beschutting.

Met een woonoppervlakte van ca. 162 m2 tot ca. 185 m2 (gebruiksoppervlak) biedt deze statige gezinswoning u een zee van ruimte. De afwijkende positie van de trap zorgt voor een scala aan indelingsmogelijkheden, zodat u uw eigen stempel op de woning kunt drukken. De riante kavel is bovendien voorzien van een externe berging en ruimte voor twee parkeerplaatsen.

Wonen in Haren
Groen wonen op een toplocatie met alle voorzieningen binnen handbereik? Dat kan! Direct aan de noordkant van het dorp Haren en vlakbij de stad Groningen ligt de nieuwe wijk Het Harener Holt. De rijke historie van het gebied vormde de inspiratie voor de groene en karakteristieke indeling van de wijk. Knotwilgen, groene houtsingels en houtwallen bepalen het beeld en sluiten mooi bij aan bij het dorpse Haren. Tegelijkertijd bent u met een kwartiertje fietsen in het centrum van Groningen. Het Harener Holt - Deelgebied 1 biedt vele mogelijkheden: in alle categorieën woningen met veel aandacht voor architectuur en ruime kavels. Zo woont u comfortabel op de manier die bij u past!

Lees verder...

Woningen

Woningtype
Prijs

Rijwoning type hoekwoning

Bouwnummer 1 - € 489.500

Verkocht

185 m2 woonoppervlakte

508 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Rijwoning type hoekwoning

Bouwnummer 7 - € 484.500

Verkocht

185 m2 woonoppervlakte

298 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Houd mij op de hoogte

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rond het project Esserdael | Harener Holt

Ontwikkelaar

Geveke Bouw & Ontwikkeling

Verkoop & Inlichtingen

Schreuder
Makelaars

Boekholt nieuwbouw specialist